Vestiging Maastricht

 

Maastricht gesnedenOnze centraal gelegen locatie in Maastricht is goed bereikbaar voor alle middelbare scholen in de regio, zoals het Sint-Maartenscollege, het Bonnefanten College en de Bernard Lievegoed School.

 

Bij E.C.H. Maastricht geven we dagelijks met drie tot vier docenten bijles en studiebegeleiding aan een groep van maximaal 25 leerlingen. 

Meer over onze werkwijze vindt u hier.

 

Privéles
Indien wenselijk is het op deze vestiging ook mogelijk privélessen van zeer ervaren tutors te volgen. Een privéles duurt anderhalf uur.
Na overleg spreekt de leerling af met een leerkracht die bij hem past. Een prettige match is belangrijk! Samen nemen zij de problemen door, waarna de leerkracht de stof uitlegt. Vervolgens wordt er gekeken of de leerling het ook echt begrijpt. Door middel van opdrachten wordt getoetst of de leerling de stof ook toe kan passen. Hierna wordt alles nogmaals geoefend.
We bieden in alle vakken en op alle niveaus privélessen aan. Onze leerkrachten zijn goed geschoold in hun expertise; ze hebben alle benodigde kennis en kunde om de privéles goed, positief en ontspannen in te vullen.

Meer informatie? Bel 06-55852967 (Marieke). 

 

Openingstijden
Leerlingen zijn dagelijks aanwezig van 15.00 tot 18.00 uur. Als het nodig is kan uw kind ’s maandags tot en met donderdags tot 18.30 uur blijven. In overleg met de ouders kan de leerling eventueel eerder stoppen, bijvoorbeeld in verband met sportactiviteiten of hobby’s.

Tussen 16.00 – 16.15 uur en tussen 17.00 – 17.15 uur is er een korte pauze met thee. Het moet natuurlijk wel gezellig blijven bij E.C.H.!

 

Tarieven
Onze tarieven vindt u hier.

 

E.C.H. Studiebegeleiding Maastricht
Sint Hubertuslaan 21
6211 KC Maastricht

 

Bel 043-7504664 of 06-55852967 (Marieke)

 

Geef een reactie