top of page
Schermafbeelding 2020-05-25 om 18.02.29.

Onze aanpak

Schermafbeelding 2020-06-03 om 14.35.27.

Studeren kun je leren!

Dit is ons motto.

E.C.H. Studiebegeleiding focust zich op het vergroten van zelfstandigheid, het stimuleren van een goede werkhouding en natuurlijk het overdragen en toepassen van kennis. 

Wij staan ieder dag voor uw kind klaar en denken 7 dagen in de week in oplossingen. Ons team bezit alle kennis en kan in alle vakken op elk niveau bijles geven. Bij E.C.H. kunt u terecht voor dagelijkse huiswerkbegeleiding, privéles & bijles voor zowel middelbare scholieren als basischoolleerlingen. De leerling ontdekt: Studeren kun je leren!

Plan van aanpak

Elke leerling begint met een intake gesprek. Tijdens dit gesprek wordt de hulpvraag geformuleerd. Naar aanleiding hiervan wordt een op maat gemaakt plan van aanpak gecombineerd met het juiste E.C.H. pakket. Deze pakketten vindt u onder het kopje 'tarieven' op deze website.

Tijdens elke les staan persoonlijkheid, vakkennis, maatwerk, huiselijke sfeer & reële doelen centraal. De klik met de leraar is erg belangrijk, want wij vinden dat je het beste leert in een comfortabele omgeving.

WhatsApp Image 2020-06-03 at 3.59.31 PM.
Schermafbeelding 2020-05-25 om 21.27.46.

Groei

E.C.H. Studiebegeleiding richt zich op zelfstandigheid, verantwoordelijkheidsgevoel & vertrouwen. Wij bouwen dit geleidelijk op en geven de leerling steeds meer verantwoordelijkheid. In het begin wordt alles uitvoerig gecontroleerd en naarmate de leerling groeit wordt steekproefsgewijs al zijn/haar werk gecontroleerd.

 

Onze doelstelling is om ervoor te zorgen dat de leerling steeds meer eigen verantwoordelijkheid neemt en zodanig groeit totdat E.C.H. overbodig is.

bottom of page