top of page
Schermafbeelding 2020-05-29 om 14.50.06.

Studiebegeleiding

Goede resultaten op school zijn prettig, maar lang niet vanzelfsprekend! Het kan de sfeer thuis en het gedrag van uw kind nadelig beïnvloeden als huiswerk maken niet lukt.

Een oplossing kan professionele huiswerkbegeleiding zijn. E.C.H. biedt dagelijks huiswerkbegeleiding in groepsverband van 15u tot 18u in Heerlen en Maastricht. Tijdens deze uren leert uw kind plannen, samenvatten, mindmaps maken en bouwen ze vriendschappen op.….. handvatten die onze leerling positief en efficiënt leert studeren! Al het huiswerk wordt op een positieve en opbouwende manier overhoord en gecontroleerd. Om 18u gaat uw kind opgelucht en ‘klaar’ naar huis. Er is altijd ruimte voor een lach en een schouderklopje binnen E.C.H.. 

Alle vragen die tijdens het studeren ontstaan worden direct door onze leerkrachten vakkundig beantwoord. We hanteren een verhouding van 1 leerkracht per 5 leerlingen. Hierdoor krijgen leerlingen de persoonlijke aandacht en extra uitleg die ze verdienen. We werken samen aan structuur en leren een goede werkhouding aan. Goede huiswerkbegeleiding maakt het verschil. Ervaar het zelf…. Uw kind mag gratis een dag meelopen en zo E.C.H. eerst zelf ervaren.

Als leerkracht met het gehele team altijd hard aan het werk om het maximale uit iedere leerling te halen! Iedere leerling wordt behandeld als een individu met eigen wensen en behoeften. Een team, een taak!

- Diane, leerkracht

Vanaf de 1e minuut een positief ingesteld team, jullie geven ruimte,rust, inzicht én allerbelangrijkste de persoonlijke aandacht/ lessen en niet te vergeten peptalks. Marieke, niets is jou te gek, geen 9tot5 mentaliteit. Perfecte ondersteuning gehad, Chapeau!!

- Manon, Ouder

Vanaf dag 1 begeleid door een hele leuke en gemotiveerde groep leerkrachten!! 3 jaar lang mogen studeren in een gezellige studiesfeer met genoeg ruimte tussendoor om af en toe wat minder serieus te zijn (is soms ook nodig!).

- Max, Leerling

Waar wij blij van worden

4,8

4,8 van de 5 sterren op Facebook

bottom of page