top of page

Thuis of fysiek?

Ik ben heel benieuwd naar jullie mening!


Voor mij is menselijk contact heel belangrijk. Fysiek onderwijs hoort daarbij! Ik mis mijn leerlingen al in de zomervakantie en nu met Corona al helemaal. Ze worden een deel van mijn leven. Tja het is echt waar.....

Ik kan een bestseller schrijven na 1700 pubers te begeleiden in de afgelopen 20 jaar. Mijn eigen kinderen zeggen altijd: 'Mama jij kent iedereen.' Dat komt enerzijds doordat ik zo enthousiast in het leven sta en er alles uit probeer te halen en door mijn passie voor paarden. Anderzijds door de oprechte interesse die ik in mensen en zeker mijn ECH leerlingen heb. Ik voel me zelf nog een puber en kan me moeiteloos verplaatsen in onze leerlingen. Ja misschien een beetje naïef als je 40 bent en dan in de spiegel kijkt...haha. Gelukkig ben ik niet zo ijdel en loop ik er vaak langs...

Sommigen kinderen leer ik in de brugklas kennen, zitten jaren bij ECH en volg ik op social media nu ze zelf moeder of vader zijn. Echt te gek! Een groot deel van mijn leerkrachten zijn oud-leerlingen. Vandaar dat ik ook vaak praat over: 'the ECH-family ❤️' Een band opbouwen met mijn leerlingen. Samen lachen, huilen, kletsen, ervaringen delen, doelen stellen, een toekomst uitstippelen... we brengen een groot deel van de dag samen door. Dit kan mijns inziens alleen als je leerlingen fysiek ziet. Fijn Pinksterweekend! Liefs MariekeComments


bottom of page